Succé för Åsbys nya satsning på hemmet!

I många år har Åsby varit det naturliga utflykts-och inköpsstället för växter till hem & trädgård. Visst, växter är växter, men växter är också inredning. Det har vi alltid tyckt. Därför kombinerar vi nu det som gör ditt hem vackert och trivsamt; växter inne och ute, möbler och heminredning. Samtidigt som vi byggde om passade vi dessutom på att öppna ett nytt café och så tog vi över blomsterbutiken i Hallstahammars centrum.

 

Unika Åsby

Vi har en egen idé om vad som är en rolig mix till hemmet. Därför är Åsby fristående från alla kedjor. Hos oss hittar du en blandning av växter och inredning som är unik. Vår ambition är att skapa Mälardalens mest spännande butik för dig som älskar hem & trädgård.

 

 

Succé direkt

När vi hösten 2006 öppnade vår interiöravdelning blev det en stor succé direkt. Vitt trägolv och vita väggar i ett växthus ger dig en härlig rumskänsla när du väljer nytt till ditt hem. ”Wow, vad ni har mycket roliga grejer” är en vanlig kundkommentar om interiöravdelningen.

 

Interiörutbud

Vi kan aldrig och tänker aldrig försöka tävla med möbelhandelns stora utbud av möbler. På Åsby hittar du noga utvalda små och stora saker som gör ditt hem vackert och trivsamt. Vardagsrum, bad & bädd och kök är huvudgrupperna. 

Är du som vi trött på alla dessa ständiga val som man ställs inför vid oändliga utbud? Vi har noga valt soffben, armstöd, tyg etc och har flera av våra soffor som lagervara. Bara att ta med hem direkt eller så kan du få det hemkört inom två arbetsdagar.

 

Men växterna då?

Åsby har i många år haft ett av landets bredaste växtsortiment. Och så kommer det att vara i framtiden också. Vi har hundratals blommande orkidéer och flera tusen andra krukväxter, varje dag – året runt. I uteträdgården har vi alla växter som du vill ha i din trädgård (och säkert ytterligare några).

 

Lätt att välja rumsväxter

Vill du kunna sköta dina växter enkelt hemma ställer du växter med samma vattningsbehov bredvid varandra. På Åsby har vi redan sorterat dem åt dig så det är enkelt att välja. Övrig info om växternas behov finns vid varje växt.

Enklare i trädgården

Våra trädgårdsmästare har också förenklat för dig. De har valt ut en jord, ett gödsel och ett bekämpningsmedel för varje ändamål. Då behöver du inte fundera på vilket av alla som är bäst för dig. För några ändamål finns fortfarande dubbelt och det är för att vissa kunder känner trygghet i ett visst varumärke. Du kan ta vilket som helst av dem. Vore de inte likvärdiga hade vi tagit bort det ena i alla fall.

 

Gruppbesök på Åsby

Du som vill komma med en grupp är välkommen. Vill ni fika förbeställer ni kaffet. Vi kan anordna föreläsningar och mindre kurser. Alla detaljer löser vi enklast om ni ringer hit.

 

Alla säsonger är rätt tid att besöka Åsby

Det växlande sortimentet av säsongsväxter, nyheter på interiörsidan varje vecka och olika aktiviteter och utställningar över året gör det rätt att besöka när som helst. Håll utkik här på hemsidan för att se vad som är aktuellt just nu.